O explozie de arome exotice, acest preparat imbina dulceata fructului de mango cu savoarea picanta a curry-ului rosu, rezultand intr-o mancare cremoasa si plina de gust.
Ingrediente:
- 400 g piept de pui, taiat cuburi
- 1 mango bine copt, taiat cuburi
- 200 ml lapte de cocos
- 1 lingura pasta de curry rosu
- 1 ceapa mica
- 1 catel de usturoi
- 2 linguri ulei
- sare dupa gust
- coriandru proaspat (optional)
Mod de preparare:
- Caleste ceapa tocata si usturoiul in ulei pana devin moi.
- Adauga cuburile de pui si rumeneste-le usor.
- Pune pasta de curry si amesteca bine 1 minut.
- Toarna laptele de cocos si lasa sa fiarba la foc mic 10 minute.
- Adauga mango si mai lasa 5 minute, cat sa se inmoaie.
- Asezoneaza dupa gust si serveste cu orez si coriandru deasupra.
Pofta buna!