Mancaruri cu Carne

Reteta Pui cu mango si curry rosu

O explozie de arome exotice, acest preparat imbina dulceata fructului de mango cu savoarea picanta a curry-ului rosu, rezultand intr-o mancare cremoasa si plina de gust.

Ingrediente:

  • 400 g piept de pui, taiat cuburi
  • 1 mango bine copt, taiat cuburi
  • 200 ml lapte de cocos
  • 1 lingura pasta de curry rosu
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare dupa gust
  • coriandru proaspat (optional)

Mod de preparare:

  1. Caleste ceapa tocata si usturoiul in ulei pana devin moi.
  2. Adauga cuburile de pui si rumeneste-le usor.
  3. Pune pasta de curry si amesteca bine 1 minut.
  4. Toarna laptele de cocos si lasa sa fiarba la foc mic 10 minute.
  5. Adauga mango si mai lasa 5 minute, cat sa se inmoaie.
  6. Asezoneaza dupa gust si serveste cu orez si coriandru deasupra.

Pofta buna!