Paste

Reteta Paste cu sos de branza de capra si spanac proaspat

O reteta rapida, dar plina de gust, ideala pentru serile aglomerate. Branza de capra se topeste intr-un sos cremos care acopera perfect pastele.

Ingrediente

  • 250 g paste scurte (penne, fusilli)
  • 100 g branza de capra cremoasa
  • 2 maini de spanac proaspat
  • 1 catel de usturoi
  • 100 ml lapte
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper

Mod de preparare

  1. Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
  2. In timp ce fierb, incalzeste uleiul si caleste usturoiul zdrobit 1 minut.
  3. Adauga spanacul si lasa-l sa se inmoaie usor.
  4. Toarna laptele si adauga branza de capra taiata bucatele. Amesteca pana devine un sos fin.
  5. Scurge pastele si amesteca-le imediat cu sosul cald. Serveste cu piper proaspat macinat.
    Poftă bună!