O varianta delicioasa si sanatoasa de a savura ficatul de porc, aceste frigarui sunt perfecte pentru un gratar in aer liber sau o masa savuroasa la cuptor. Legumele adauga prospetime si un plus de aroma.
Ingrediente
- 500 g ficat de porc
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei gras galben
- 1 dovlecel
- 1 ceapa rosie
- 2 linguri ulei de masline
- Sare si piper dupa gust
- 1 lingurita oregano uscat
Mod de preparare
- Taie ficatul in cuburi potrivite.
- Spala legumele si taie-le in bucati mari.
- Monteaza alternativ pe bete de frigaruie bucati de ficat si legume.
- Stropeste frigaruile cu ulei de masline si asezoneaza-le cu sare, piper si oregano.
- Gateste-le pe gratar sau in cuptor pana cand ficatul este bine patruns.
- Serveste-le alaturi de o salata proaspata sau un sos de iaurt.
Pofta buna!