Ciorbe, Supe, Supe si ciorbe

Reteta Ciorba de linte cu rosii si leustean

O ciorba aromata, consistenta si perfecta pentru zilele reci. Lintea se fierbe repede si este plina de proteine, iar rosiile si leusteanul aduc prospetime.

Ingrediente

  • 200 g linte rosie
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 conserva mica de rosii cuburi
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 legatura leustean
  • sare si piper

Mod de preparare

  1. Toaca ceapa si morcovul si caleste-le in ulei 2-3 minute.
  2. Adauga lintea si rosiile din conserva.
  3. Toarna 1 litru de apa si fierbe la foc mediu 20-25 minute.
  4. Adauga sare, piper si leusteanul tocat fin.
  5. Lasa sa mai dea un clocot si serveste calda cu paine proaspata.
    Poftă bună!