Această salată de inspirație tibetană este un amestec inedit între cartofii fierți și aromele calde de curry, ghimbir și usturoi. Este sățioasă, dar totodată ușoară și vegană.
Ingrediente:
- 4 cartofi medii
- 1 ceapă roșie
- 1 cățel de usturoi
- 1 linguriță pudră de curry
- 1 linguriță ghimbir ras
- 2 linguri ulei vegetal
- zeama de la o jumătate de lămâie
- coriandru verde tocat
- sare, piper
Mod de preparare:
- Fierbe cartofii în coajă până devin moi. Lasă-i să se răcească, curăță-i și taie-i cuburi.
- Într-o tigaie, încălzește uleiul și călește ceapa, usturoiul și ghimbirul.
- Adaugă pudra de curry și amestecă 30 secunde.
- Pune cartofii în tigaie și amestecă ușor pentru a se acoperi de condimente.
- Stropește cu zeamă de lămâie și presară coriandru proaspăt.
Poftă bună!