Aperitive festive, Mancaruri cu Carne

Reteta Tarta sarata cu ficat si praz

O tarta rustica si aromata, perfecta pentru o masa consistenta si satioasa. Ficatul si prazul se imbina armonios intr-o umplutura bogata si savuroasa.

Ingrediente

  • 1 aluat de tarta
  • 400 g ficat de porc
  • 1 praz mare
  • 2 oua
  • 200 ml smantana
  • Sare si piper dupa gust
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

  1. Caleste prazul in ulei pana devine moale.
  2. Adauga ficatul taiat marunt si gateste-l pana se rumeneste.
  3. Amesteca ouale cu smantana, sare si piper.
  4. Aseaza umplutura in aluatul de tarta si toarna deasupra compozitia cu oua.
  5. Coace la 180°C timp de 35 de minute.
  6. Serveste calda sau rece.

Pofta buna!