Garnituri, Mancaruri cu Carne

Reteta Pilaf cu ficat de porc si ciuperci

Un preparat consistent si savuros, perfect pentru o masa calda in familie. O combinatie armonioasa de ficat, orez si ciuperci care cucereste prin gustul sau bogat.

Ingrediente

  • 500 g ficat de porc
  • 200 g orez
  • 200 g ciuperci champignon
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 500 ml supa de pui sau apa
  • Sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita cimbru uscat

Mod de preparare

  1. Taie ficatul cubulete si caleste-l in ulei pana se rumeneste usor.
  2. Adauga ceapa tocata si ciupercile feliate, gatind pana se inmoaie.
  3. Adauga orezul si amesteca bine, apoi toarna supa calda.
  4. Condimenteaza cu sare, piper si cimbru.
  5. Lasa sa fiarba la foc mic pana cand orezul absoarbe lichidul si devine pufos.
  6. Serveste pilaf-ul cald, decorat cu patrunjel proaspat tocat.

Pofta buna!