Recent Vizoalizate
Salata clasică de nicoise cu ton se distinge printr-un caracter foarte vesel,...
Salata cu somon, brinza de vaci si lamie...
În multe supe chinezești legumele și ierburile nu se fierb ,se adaugă la...
Tartă delicioasă, fragedă, suculentă, cu aroma de ciocolata si migdale....
O rețetă ideală atât pentru aniversări cât și pentru alintul întregii familii...
Ciorba de macris este una dintre cele mai bune ciorbe de primavara. Macrisul...
Leurda se taie mărunt și se pune într-un castron. Peste ea se adaugă roșiile...
Salată de cartofi cu dovlecel și sos de muștar...
Placinta cu visine și afine este un desert ce poate fi gătit atât din fructele...
Se pun pastele să fiarbă în apă cu sare, la foc potrivit. Se amestecădin când...
Баннер
Rețete de super
14 мар 2021, 01:05
14 мар 2021, 00:02
15 дек 2021, 02:29
Rețete de salate
14 мар 2021, 22:48
15 дек 2021, 03:09
Rețete de deserturi
14 мар 2021, 00:56
27 мар 2021, 23:50
09 июл 2021, 19:14

Supe și Ciorbe

Retete.md » Supe și Ciorbe » Ciorba de macris

Ciorba de macris

30 мар 2021, 22:40, poweruser
0 комментариев    1 147 Gösterов
Ciorba de macris este una dintre cele mai bune ciorbe de primavara. Macrisul este magic in aceasta combinatie.


INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 felie telina (cca 50 gr)
  • 1 pastarnac mic (sau 1 radacina de patrunjel)
  • 4 cartofi mai mici
  • 250 gr smantana
  • 1/2 lingura faina alba
  • 300 ml supa de pui (sau de legume)
  • 150 gr macris
  • 2 fire marar
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper


MOD DE PREPARARE

  1. Macrisul se spala, se rup coditele mai groase si se taie bucati mari.
  2. In uleiul incins se calesc, la foc mic, ceapa tocata marunt si zarzavaturile (morcov, telina, pastarnac) taiate cubulete pana se inmoaie (cca 10 minute).
  3. Se adauga cartofii taiati cuburi mici, supa de pui si inca 3 cani de apa. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se fierbe totul pana cartofii sunt facuti (cca 20 minute).
  4. Smantana se freaca cu faina. Se adauga peste ea 2-3 polonice de supa fierbinte, cate un polonic pe rand. Se amesteca bine.
  5. Se da focul mic sub ciorba, astfel incat sa nu mai clocoteasca deloc. Se toarna incet smantana in ciorba, in timp de cu polonicul amestecati in ciorba.
  6. Adaugati macrisul in ciorba si lasati pe foc mic inca 5 minute. In acest timp nu are voie sa clocoteasca ca sa nu se "taie" smantana. Adaugati mararul tocat fin.
  7. Stingeti focul, puneti capacul si lasati sa se racoreasca.


Citiți la fel...
15 дек 2021, 02:10    450    0
O combinație de somon și avocado. Rapid, gustos și sănătos....
În multe supe chinezești legumele și ierburile nu se fierb ,se adaugă la...
Se pun pastele să fiarbă în apă cu sare, la foc potrivit. Se amestecădin când...
15 дек 2021, 02:29    511    0
În multe supe chinezești legumele și ierburile nu se fierb ,se adaugă la sfârșitul gătitul timp de...
Este posibil să aștepți cu nerăbdare să faci somon la grătar cu familia? Și nu...
Peștele viu este, fără îndoială, un produs impecabil nu numai din punct de...
Yorumlar
Paste
Ciorba de macris este una dintre cele mai bune ciorbe de primavara. Macrisul...
Iubitorii de ciuperci vor ramîne încîntați de gustul fascinant îmbinat în supă....
Băuturi
Ciorba de macris este una dintre cele mai bune ciorbe de primavara. Macrisul...
Iubitorii de ciuperci vor ramîne încîntați de gustul fascinant îmbinat în supă....
Sosuri
Ciorba de macris este una dintre cele mai bune ciorbe de primavara. Macrisul...
Iubitorii de ciuperci vor ramîne încîntați de gustul fascinant îmbinat în supă....
Aperetive
Ciorba de macris este una dintre cele mai bune ciorbe de primavara. Macrisul...
Iubitorii de ciuperci vor ramîne încîntați de gustul fascinant îmbinat în supă....