Recent Vizoalizate
Salata clasică de nicoise cu ton se distinge printr-un caracter foarte vesel,...
Salata cu somon, brinza de vaci si lamie...
În multe supe chinezești legumele și ierburile nu se fierb ,se adaugă la...
Tartă delicioasă, fragedă, suculentă, cu aroma de ciocolata si migdale....
O rețetă ideală atât pentru aniversări cât și pentru alintul întregii familii...
Ciorba de macris este una dintre cele mai bune ciorbe de primavara. Macrisul...
Leurda se taie mărunt și se pune într-un castron. Peste ea se adaugă roșiile...
Salată de cartofi cu dovlecel și sos de muștar...
Placinta cu visine și afine este un desert ce poate fi gătit atât din fructele...
Se pun pastele să fiarbă în apă cu sare, la foc potrivit. Se amestecădin când...
Баннер
Rețete de super
14 мар 2021, 00:02
14 мар 2021, 01:05
15 дек 2021, 02:29
Rețete de salate
14 мар 2021, 22:48
15 дек 2021, 03:09
Rețete de deserturi
14 мар 2021, 00:56
27 мар 2021, 23:50
09 июл 2021, 19:14

Supe și Ciorbe

Retete.md » Supe și Ciorbe » Supă cu ciuperci și pui

Supă cu ciuperci și pui

14 мар 2021, 01:05, poweruser
0 комментариев    405 Gösterов

INGREDIENTE

  • Supă de pui – 1,2 l
  • Piept de pui – 500 g 
  • Ciuperci de pădure – 400 – 500 g
  • Ciapă – 1 buc
  • Usturoi – 2 buc
  • Morcov – 2 buc
  • Țelină – 2 tulpini
  • Frișcă – ¾ pahar
  • Cimbru – 10 crenguțe
  • Ulei
  • Sare
  • Piper praf

MOD DE PREPARARE


1.  Inițial decojim legumele după care le tăiem. Ciapa, usturoiul și țelina o marunțim, morcovul îl tăiem rondele. Ciupercile le curățăm și le tăiem felii.

2.  Pieptul de pui este necesar de sărat și pipărat pe ambele parți. Într-o cratiță mare turnam ulei și îl încingem la flacăra medie. Cînd uleiul este încins punem pieptul de pui și îl prajim pînă se formează o crustă, circa 4 minute pe fiecare parte. Ulterior mutăm pieptul de pui pe o farfurie pentru a se raci, după care îl tăiem bucăți nu prea mari.

3.  În cratiță mai adăugăm puțin ulei și adăugăm ciapa, usturoiul și ciupercile. Sărăm, pipărăm și prajim timp de 5 minute, periodic amestecînd pentru a nu se arde. Ulterior se adaugă morcovul și țelina și se lasă la foc pentru încă 5 min.

4.  În comoziția obținută adăugăm supa de pui și o lăsăm pînă fierbe. Combinăm frișca cu supa de pui și o lăsam să fiarbă în decurs de 15 minute. La final scoatem de pe foc supa și punem pieptul de pui și frunzele de cimbru lasînd pentru 10 – 15 min să se omogenizeze gustul.
Citiți la fel...
16 ноя 2021, 03:00    291    0
Omleta cu somon afumat este o rețetă simplă, lejeră și delicioasă pentru micul dejun. Bucățile de...
Ciorba de macris este una dintre cele mai bune ciorbe de primavara. Macrisul...
O combinație de somon și avocado. Rapid, gustos și sănătos....
14 мар 2021, 00:14    570    0
Într-un bol se bate untul la temperatura camerei circa 3-5 minute, dupa care se adaugă zahărul și...
Leurda se taie mărunt și se pune într-un castron. Peste ea se adaugă roșiile...
Frigăruile se ung cu amestecul de ulei şi rozmarin, apoi se pun într-o tigaie...
Yorumlar
Paste
Ciorba de macris este una dintre cele mai bune ciorbe de primavara. Macrisul...
Iubitorii de ciuperci vor ramîne încîntați de gustul fascinant îmbinat în supă....
Băuturi
Ciorba de macris este una dintre cele mai bune ciorbe de primavara. Macrisul...
Iubitorii de ciuperci vor ramîne încîntați de gustul fascinant îmbinat în supă....
Sosuri
Ciorba de macris este una dintre cele mai bune ciorbe de primavara. Macrisul...
Iubitorii de ciuperci vor ramîne încîntați de gustul fascinant îmbinat în supă....
Aperetive
Ciorba de macris este una dintre cele mai bune ciorbe de primavara. Macrisul...
Iubitorii de ciuperci vor ramîne încîntați de gustul fascinant îmbinat în supă....